November 11, 2010 - Sven Huisman

Bezoek hét VMware evenement van het jaar!(Dutch)

Op 10 december is het weer zover: het Nederlandse VMUG (VMware User Group) evenement in Nieuwegein.

“Het Dutch VMware Usergroup Event is een eendaagse technische conferentie over alles wat te maken heeft met de producten van VMware. Van VMware View tot vSphere 4, van VMware PowerCLI tot Cloud Computing…alles komt aan bod tijdens het VMUG Event.”

Vorig jaar werd er al geroepen dat “the Dutch VMUG event” al een mini-VMWorld in Nederland was, dit jaar is het programma nog uitgebreider dan vorig haar met nog meer sessies en meer workshops. Er zijn bijvoorbeeld 3 workshops die gedurende de hele dag draaien:

WS1 door XTG: VMware VCAP Workshop
Marcel van Os (XTG)

Deze advanced workshop zal ingaan op de diverse scritping-mogelijk- heden die VMware vSphere 4.x biedt. De kennis uit deze workshop kan u helpen bij het behalen van de nieuwe VMware Certified Advanced Professional certificering.

WS2 door Veeam: Discovering Virtualization-Powered Data Protection for VMware by Veeam
Ricky El-Qasem (Veeam) en Doug Hazelman (Veeam)

Live workshop allowing you to see and test the Veeam Backup and Recovery 5.0 Enterprise products (Awarded on VMworld: Veeam Backup & Replication™ v5: Best of Show and  vPower™ : Gold award in New Technology) with some of the many new features.

WS3 door Quest: Customizing vEcoshell for your Environment.
Scott Herrold (Quest)

Scott Herold from Quest Software will take you through the steps necessary to create custom Powershell scripts and add-ons for vEcoShell.  He will highlight how to extend your virtualization management capabilities to help further automate many daily repetitive tasks.  In addition, he will highlight how to extend vEcoShell tasks into Windows and application-level management with Active Directory and Exchange.

Schrijf je in nu het nog kan. Vol = vol.

Meer info: http://www.vmug.nl/cms/index.php?option=com_content&view=article&id=186&Itemid=74

Events dutch / VMUG / VMware /